T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / EDREMİT - Nihat Tansoy İlkokulu

YILDIZ KOÇYILMAZ ARTAN - OKUL MÜDÜRÜ

1975 yılında Ankara’da doğdu.

Okul öncesi, ilkokul, ortaokul, lise, lisans ve lisansüstü öğrenimini Ankara’da tamamladı.  1998 yılında Çorum İli Sungurlu İlçesi Hacıosman İlköğretim Okulunda Sınıf Öğretmeni olarak öğretmenlik mesleğine başladı. 1998-2001 tarihleri arasında Çorum, Adıyaman, Bursa İllerinde Sınıf Öğretmeni olarak çalıştı. 2002-2007 yılları arasında Bursa İlinin İnegöl İlçesinde Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. 2007 Ağustos Ayında Balıkesir İline atandı. 2007-2010 yılları arasında Sınıf Öğretmeni olarak çalıştı. 2010-2017 yılları arasında Zeytinli Naim Süleymanoğlu İlkokunda Okul Müdürü olarak görev yaprı. 02.Ekim.2017-01.Temmuz.2019 tarihleri arasında Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Özel Büro Koordinatörü olarak görev yaptı. 01.Temmuz.2019 tarihinden itibaren Nihat Tansoy İlkoku´nda Okul Müdür olarak görevine devam etmektedir.

Lisansüstü Tezi olarak; Türkiye’de Köyde Yaşayan Kız Çocuklarının Temel Eğitim Sorunları-İç Anadolu Bölgesi Örneklemi- Ankara Üniversitesi ve UNICEF destekli alan araştırması çalışmasını yaptı.

 Lisansüstü eğitimini yaptığı sırada Boğaziçi Üniversitesince yayınlanan “Cumhuriyette Çocuktular” adlı Sözlü Tarih çalışması kitabında yayınlanmış çalışması bulunmaktadır.

EĞİTİM BİLGİLERİ

 

Okul Öncesi-Ana Sınıfı- Ankara Çankaya Hürriyet İlkokulu

İlkokul- Ankara Çankaya Hürriyet İlkokulu

Ortaokul-Ankara Çankaya Namık Kemal Ortaokulu

Lise-Ankara Çankaya Ayrancı Lisesi

Lisans- Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi, Eğitim Programları ve Öğretimi Bölümü

Lisansüstü Yüksek Lisans-Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Bilimleri Anabilim Dalı  Eğitimin Sosyal ve Tarihi Temelleri Programı